21. jun 2012.21. jun 2012.
KOCELjEVA

TRADICIONALNI PRIJEM VUKOVACA

Predsednik koceljevačke opštine Veroljub Matić ugostio je prošlog petka u sali Skupštine opštine najbolje učenike iz osnovne i srednje škole i uručio im knjige. Nosioci Vukove diplome kao i đaci koji su postigli zapažene rezultate na brojnim takmičenjima biće nagrađeni izletom na Srebrno jezero početkom narednog meseca kao i besplatnom sezonskom kartom za bazen u Koceljevi.
Na području koceljevačke opštine osnovnu školu završilo je 23 vukovca. Prosek od 5,00 na kraju osnovnoškolskog obrazovanja ima 14 đaka iz Koceljeve, troje učenika iz Draginja koliko ih je i u Donjem Crniljevu, dva su u Svileuvi i jedan u Kamenici. Najbolja među najboljima u svojoj generaciji je Jelena Glišić iz Koceljeve.
Sve petice u knjižicama imale su i dve srednjoškolke. Jedna od njih je Sanja Branković iz Koceljeve koja je proglašena za đaka generacije. Ona je istakla da je pre četiri godine imala dilemu šta da upiše nakon osnovne škole.
- Odlučila sam se za Srednju školu u Koceljevi i znam da nisam pogrešila što sam školovanje nastavila u svom mestu. Verujem da ću uspeti bez problema da upišem ekonomski fakultet - rekla je Sanja.
Obraćajući se najboljim svršenim osnovcima domaćin ovog prijema, predsednik opštine Veroljub Matić istakao je da je Srednja škola u Koceljevi najbolji izbor, da pruža perspektivu daljeg školovanja i sticanje znanja i veština.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa