21. jun 2012.21. jun 2012.
SUSRETI OBUĆARA BEZ GRANICA U VLADIMIRCIMA

“ĐORĐO S“ ZA DESETKU

Vredelo je protekle subote biti u Vladimircima. Fabrika Obuće “Đorđo S“ je priredila sportsko takmičenje u malom fudbalu za žene i muškarce i druženje na najvišem nivou. Uz predstavnike Nemače, popularni Adidas je poslao lopte za takmičenje. Bili su tu takmičari iz Mađarske, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Njih oko 1.000 ugošćeno za po oceni svih čistu desetku.
Od okupljanja i druženja do svečarskog otvaranja na sportskom kompleksku kluba “Jedinstvo“ vrvelo je od popzitivne atmosfere.
- Drago nam je da smo deo Evrope i mi u Vladimircima i da uz sport imamo priliku da pokažemo svoje potencijale. Biće tu za svakoga po nešto, mi smo dali svoj udeo u ovoj prelepoj priči, ostalo je uradio “Đorđo S“ i kapa dole za sve. Uživajte u Vladimircima i znamenitostima sa željom da ponesete lepe utiske, bio je prezadovoljan armijom gostiju predsednik opštine Vladica Marković.
- Nadamo se da smo ugostili drage nam prijatelje kako dolikuje i učinićemo sve da ovi, treći po redu, susreti budu parametar kvaliteta. Sve se sastalo od lepog vremena do starih prijateljstava pa mi je srce puno, u dahu je dočekao goste vlasnik fabrike domaćina Dragan Simeunović.
Uz svečani defile i zastave koje su se vijorile u slavu jugonostalgije, zborilo se na svakom koraku bilo je za svakoga po nešto.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa