Инфо

Берза

  • aero 1.675 ▼ -0,42%
  • dnos 1.103 ▼ -1,34%
  • fito 2.790 ▼ -0,36%
  • mtlc 2.020 ▼ -4,27%
  • niis 680 ▲ 0,15%
  • sjpt 141 ▲ 0,71%
(21. јун 2012.)
КОМПАНИЈИ „САНИ ГРОУП“ УРУЧЕН СЕРТИФИКАТ ИСО 9001

СВЕТСКИ ПРИЗНАТ КВАЛИТЕТ

Пословни систем „САНИ ГРОУП“ добио је још једну потврду квалитета у раду издавањем сертификата ИСО 9001, чиме се свртао у ред малобројних српских компанија чије су пословне активности у складу са међународним стандардима. Интернационални сертификат, у присуству чланова Регионале привредне коморе Ваљево, уручили су представници међународне сертификационе куће „ТÃœВ СÃœД“.
Током 23 године рада позитивна пословна искуства и константно подизања квалитета основне су карактеристике компаније „САНИ ГРОУП“. Уручивањем међународног сертификата, којим се признају стандарди у пословању, потврђена је лидерска позиција коју шабачка фирма има у пословном окружењу. Весна Стојаковић, директор маркетинга, истиче да је основни приоритет у пословању компаније врхунски квалитет.
- Квалитет више не подразумева само позитивне оцене клијената и потрошача већ и да будете признати од ваших партнера и свих осталих чинилаца који се појављују на савременом тржишту. Бити признат, а за то имати и међународну потврду, значи да са сигурношћу можемо напред. Ово је за нас велики успех, јер верујемо да ћемо направити велику разлику у односу на конкуренцију на тржишту, јер овим сертификатом поручујемо нашим клијентима и потрошачима да нам је основна мисија да на врхунски квалитетан начин задовољимо њихове потребе.
Осим врхунског квалитета у раду, компанију „САНИ ГРОУП“ карактерише и друштвено одговорно понашање, сматра представник Регионалне привредне коморе Ваљево Божа Јанковић.

Најновији број

20. септембар 2018.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa