21. jun 2012.21. jun 2012.
KOMPANIJI „SANI GROUP“ URUČEN SERTIFIKAT ISO 9001

SVETSKI PRIZNAT KVALITET

Poslovni sistem „SANI GROUP“ dobio je još jednu potvrdu kvaliteta u radu izdavanjem sertifikata ISO 9001, čime se svrtao u red malobrojnih srpskih kompanija čije su poslovne aktivnosti u skladu sa međunarodnim standardima. Internacionalni sertifikat, u prisustvu članova Regionale privredne komore Valjevo, uručili su predstavnici međunarodne sertifikacione kuće „TÃœV SÃœD“.
Tokom 23 godine rada pozitivna poslovna iskustva i konstantno podizanja kvaliteta osnovne su karakteristike kompanije „SANI GROUP“. Uručivanjem međunarodnog sertifikata, kojim se priznaju standardi u poslovanju, potvrđena je liderska pozicija koju šabačka firma ima u poslovnom okruženju. Vesna Stojaković, direktor marketinga, ističe da je osnovni prioritet u poslovanju kompanije vrhunski kvalitet.
- Kvalitet više ne podrazumeva samo pozitivne ocene klijenata i potrošača već i da budete priznati od vaših partnera i svih ostalih činilaca koji se pojavljuju na savremenom tržištu. Biti priznat, a za to imati i međunarodnu potvrdu, znači da sa sigurnošću možemo napred. Ovo je za nas veliki uspeh, jer verujemo da ćemo napraviti veliku razliku u odnosu na konkurenciju na tržištu, jer ovim sertifikatom poručujemo našim klijentima i potrošačima da nam je osnovna misija da na vrhunski kvalitetan način zadovoljimo njihove potrebe.
Osim vrhunskog kvaliteta u radu, kompaniju „SANI GROUP“ karakteriše i društveno odgovorno ponašanje, smatra predstavnik Regionalne privredne komore Valjevo Boža Janković.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa