21. jun 2012.21. jun 2012.

SERVIS ZA PROMOCIJU

Real Time Group i izraelska kompanija iSOCIA predstavile su D-kit, servis za promociju malih i srednjih preduzeća na digitalnim medijima
Real Time Group u saradnji sa izraelskom kompanijom iSOCIA, predstavila je prvi put srpskoj javnosti revolucionarni servis D-kit Srbija, koji nudi efikasno rešenje za pozicioniranje malih i srednjih preduzeća na tržištu, kao i promociju na njeb-u, društvenim mrežama i mobilnim platformama.
S obzirom na to da su se Internet generalno, društvene mreže i mobilne platforme već pokazali kao vrlo uticajni kanali komunikacije preko kojih možete biti u kontaktu sa saradnicima i konkurencijom, direktno ili indirektno, D-Kit predstavlja korak dalje i znači konkretne mogućnosti za mala i srednja preduzeća, njihovu bolju vidljivost i samim tim efikasnije poslovanje.
„D-Kit je proizvod izraelskih stručnjaka i do sada je naišao na izuzetnu primenu u svetu. Brojne kompanije su prihvatanjem ovog servisa znatno unapredile svoje poslovanje i modernim kanalima komunikacije osvojile nove delove tržišta, tako što su postale bliske i prepoznatljive velikom broju korisnika društvenih mreža i mobilnih platformi. Sve ovo je deo naše globalne stvarnosti, brzog osvajanja i usvajanja novih tehnologija. Ako sami ne idete u korak sa svetom, svet će otići dalje i bez vas“, rekao je Jacob Kobi Gamliel, osnivač i generalni direktor kompanije „iSOCIA“.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa