21. jun 2012.21. jun 2012.
BIZNIS PARTNER 2012

NAGRADA ZA AKS EDžPRESS KURIR

Prestižna Regionalna nagrada BIZNIS PARTNER 2012 se dodeljuje kompanijama i institucijama iz regiona za iskazanu poslovnu izvrsnost i odgovornost u svim delatnostima
Najvažniji kriterijumi izbora su: profesionalizam, etičnost u poslovanju, poslovni rezultati, kvalitet proizvoda/usluga, visoki stepen zadovoljstva potrošača. Ovogodišnji laureati su bili iz 16 zemalja regiona.
Iz oblasti komercijalnog poštanskog servisa NAGRADU biznis partner 2012 je dobila kompanija AKS EDžPRESS KURIR.
Dodela ovog značajnog priznanja je bila 14.06.2012 u hotelu Interkontinetal u prisustvu ostalih laureata, brojnih poslovnih partnera, predstavnika Vlade, članova diplomatskog kora i predstavnika velikog broja medija.
Direktoru Aks Edžpress Kurir-a Zdravku Vasojeviću nagradu i plaketu je uručio prof. dr. Dobrivoje Mihailović sa Fakulteta Organizacionih nauka u Beogradu.
Kompanija Aks Edžpress Kurir je osnovana 2007 godine u Šapcu. Kompanija je osnovana isključivo domaćim kapitalom i znanjem. Zahvaljujući profesionalnosti i zalaganju svih zaposlenih “Aks Edžpress Kurir“ je za relativno kratko vreme zauzeo svoju poziciju na tržištu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa