21. jun 2012.21. jun 2012.

Blagovremeno i istinito informisanje građana ““ jedan od najvažnijih zadataka lokalne samouprave

Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević sastao se danas sa predsednikom Upravnog odbora i glavnim i odgovornim urednikom lista „Glas Podrinja“ Slobodanom Teodorovićem, koji ga je upoznao sa novinama u radu i organizaciji rukovođenja na koje obavezuju zakonske izmene, kao i sa predstojećom Skupštinom akcionara na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo ove medijske kuće.

Gradonačelnik Šapca izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa listom „Glas Podrinja“, zahvaljujući čemu je lokalna samouprava u velikoj meri ispunila obavezu blagovremenog, objektivnog i istinitog informisanja građana. Gradonačelnik je podržao uređivačku politiku „Glasa Podrinja“ i istakao očekivanje da će saradnja biti još uspešnija, u interesu građana Šapca.

Kako je naveo Slobodan Teodorović, planovi su usmereni ka još savremenijem konceptu nedeljnika koji, kao lokalna medijska kuća, uživa najveće poverenje građana. Cilj je i povećanje tiraža lista, čemu će osim kvalitetnog rada zaposlenih, doprineti i novo rukovodstvo koje očekuje podršku Skupštine akcionara, a koje bi činili: Slobodan Teodorović kao izvršni direktor, i Odbor direktora na čelu sa Velimirom Miloševićem i Aleksandrom Živanovićem.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa