28. jun 2012.28. jun 2012.

SERVIS I ZNAČAJ ORIGINALNIH REZERVNIH DELOVA

Originalni rezervni delovi garantuju kontinuirani kvalitet Vašeg vozila. Čak i nakon mnogo pređenih kilometara, dobro poznata bezbednost i kvalitet pouzdani su kao i prvog dana. Pored tehničkog kvaliteta, originalni delovi nude i dodatne prednosti: dugovečnost Vašeg vozila i pouzdanost u svakom trenutku.
U Šapcu trenutno posluju ovlašćeni servisi mnogih svetski poznatih kompanija. Istraživanje koje smo sproveli odvelo nas je do trenutno najpozantijeg brenda u svetu, kompanije Mercedes-Benz. Evo šta je njihova preporuka kada su u pitanju rezervni delovi:
Pri kupovini rezervnih delova, neka Vaša opcija uvek budu originalni Mercedes-Benz delovi, jer upravo taj izbor obezbeđuje niz prednosti:
Garantovanu usklađenost do nasitnijih detalja, sa originalnim specifikacijama
- Preciznost pri sklapanju delova bez premca
- Najnoviju tehnologiju pri izradi delova
- Testove kvaliteta i funkcionalosti pre ugradnje u Vaše vozilo
Bezbednost
- Garanciju proizvođača
- Maksimalnu bezbednost svih učesnika u saobraćaju
Dostupnost kod Vaših lokalnih Dilera i Servisera
- Konstantan lager rezervnih delova
- Nivo usluge garantovan od strane ovlašćenih Dilera i Servisera
Dugoročnu uštedu i ekonomsku efikasnost
- Optimalan vek rezervnih delova i komponenti
- Najbolji odnos vrednosti i utrošenog novca
Naše tržište preplavljeno je neoriginalnim rezervnim delovima, a posebno tzv. delovima za prvu ugradnju Mercedesovih dobavljača, koji mogu biti II ili čak III klase kvaliteta, i naravno, kopijama proizvedenim van svakih, ne samo Mercedes-Benz, standarda kvaliteta. Ovakvi delovi će u eksploataciji sigurno dovesti do velikih havarija na vozilima, koje, osim velikih troškova, prouzrokuju velike neprijatnosti i direktno utiču na bezbednost putnika. Svi delovi čine celinu. Ne prihvatajte ništa osim najboljeg! Sačuvajte svoju investiciju ugradnjom originalnih Mercedes-Benz rezervnih delova, i nastavite da uživate u performansama, stilu, komforu i bezbednosti koju očekujete od svog vozila. Insistirajte na najboljem, i ne pravite kompromise.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa