28. jun 2012.28. jun 2012.
U ULICI KOKE ĐORĐEVIĆA

NOVI ASFALT

Nakon pripremnih radova, prošlog utorka počelo je asfaltiranje ulice Koke Đorđevića u naselju Čavić, MZ Jevremova. Dužina kolovoza je 150 metara, širina šest metara, a vrednost radova 3,5 miliona dinara
Grad Šabac nastavlja intenzivnu politiku izgradnje i rekonstrukcije saobraćajnica. Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević podsetio je na brojne lokacije u gradu gde su radovi u toku ““ ulice Kajmakčalanska, Vlade Jovanovića, Prote Smiljanića, Kraljice Marije, Ratnih vojnih invalida... Naredne sedmice očekuje se početak izgradnje trotoara u ulici Vuka Karadžića od platoa kod Nove robne kuće do raskrsnice sa ulicom Avde Karabegovića.
- Uskoro će početi izgradnja slivničke mreže u ulici Šestog puka i prvom delu ulice Stevana Prvovenčanog, što će ih učiniti gradskim ulicama u pravom smislu te reči. Ovih dana biće raspisan tender za izbor izvođača za izgradnju trim staze i postavljanje javne rasvete na Letnjikovcu. Sve ove aktivnosti Grad obavlja posredstvom JP za upravljanje građevinskim zemljištem, kojem je za finansiranje investicija i ostalih delatnosti opredeljeno 300 miliona dinara iz gradskog budžeta, naveo je gradonačelnik Šapca Miloš Milošević.
Jelena Jekić, odbornica, zadovoljna je činjenicom da su u MZ „Jevremova“ još samo dve ulice bez asfalta, dok Dragan Čolić, predsednik MZ Jevremova, ističe izgradnju mnogobrojnih objekata koji znatno doprinose boljim uslovima života građana.
- Dobili smo zdravstvenu ambulantu, uskoro i apoteku, veliki broj dečjih igrališta je opremljen, a naročito je važna semaforizacija raskrsnice ulica Nikole Pašića Surepove i Pocerske koja je do nedavno bila jedna od najnebezbednijih u gradu, podseća Čolić.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa