Инфо

Берза

  • aero 1.700 ▲ 0,30%
  • dinnpb 3.425 ⚫ 0,00%
  • jesv 5.050 ⚫ 0,00%
  • niis 687 ⚫ 0,00%
(28. јун 2012.)
ШАПЧАНИ НА ЈУБИЛЕЈУ “ВЕСКОВИНИ ГРУПЕ“

ПЕТ ДЕЦЕНИЈА ПОСТОЈАЊА

Градоначелник Шапца Милош Милошевић са сарадницима присуствовао обележавању 50. годишњице постојања “Весковини групе“
На позив Федерика Весковинија, сувласника италијанске компаније “Весковини груп“, градоначелник Шапца Милош Милошевић са сарадницима, недавно је присуствовао обележавању 50. годишњице ове фирме. Скуп поводом значајног јубилеја организован је у граду Монфалконе, седишту компаније која производњом механичких делова представља значајну карику у аутомобилској индустрији.
На свечаности је посебно истакнута сарадња компаније “Весковини груп“ и Града Шапца. Том приликом, градоначелнику Шапца и управи Града упућене су похвале за посвећености и одлучности да одговори на захтев инвеститора. Градоначелник Шапца срео се и са нашим суграђанима који су на вишемесечној обуци у граду Монфалконе, припремајући се за нов почетак производње у Шапцу. Будући радници фабрике “СБЕ Србија“ пренели су градоначелнику Милошевићу своја искуства и утиске о начину организације рада у погонима “Весковини грпе“.
Подсећања ради, камен темељац за изградњу фабрике “СБЕ Србија“ у Шапцу, као саставног дела компаније “Весковини груп“, положен је половином априла, а почетак производње очекује се до краја године.

Најновији број

8. новембар 2018.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa