28. jun 2012.28. jun 2012.
ŠAPČANI NA JUBILEJU “VESKOVINI GRUPE“

PET DECENIJA POSTOJANjA

Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević sa saradnicima prisustvovao obeležavanju 50. godišnjice postojanja “Veskovini grupe“
Na poziv Federika Veskovinija, suvlasnika italijanske kompanije “Veskovini grup“, gradonačelnik Šapca Miloš Milošević sa saradnicima, nedavno je prisustvovao obeležavanju 50. godišnjice ove firme. Skup povodom značajnog jubileja organizovan je u gradu Monfalkone, sedištu kompanije koja proizvodnjom mehaničkih delova predstavlja značajnu kariku u automobilskoj industriji.
Na svečanosti je posebno istaknuta saradnja kompanije “Veskovini grup“ i Grada Šapca. Tom prilikom, gradonačelniku Šapca i upravi Grada upućene su pohvale za posvećenosti i odlučnosti da odgovori na zahtev investitora. Gradonačelnik Šapca sreo se i sa našim sugrađanima koji su na višemesečnoj obuci u gradu Monfalkone, pripremajući se za nov početak proizvodnje u Šapcu. Budući radnici fabrike “SBE Srbija“ preneli su gradonačelniku Miloševiću svoja iskustva i utiske o načinu organizacije rada u pogonima “Veskovini grpe“.
Podsećanja radi, kamen temeljac za izgradnju fabrike “SBE Srbija“ u Šapcu, kao sastavnog dela kompanije “Veskovini grup“, položen je polovinom aprila, a početak proizvodnje očekuje se do kraja godine.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa