28. jun 2012.28. jun 2012.
OD 1. JULA ŠKOLA JAHANjA

LETO U SEDLU

Na ekonomiji Srednje poljoprivredne škole u Šapcu, od 1. jula počeće sa radom Škola jahanja za decu. Obuka besplatna do septembra. Rad sa odraslima planiran od 1. avgusta
Iako je vreme raspusta, u šabačkoj Srednjoj poljoprivrednoj školi ne planiraju da odmaraju. Naime, već od prvog jula počinje sa radom škola jahanja za decu do 12 godina, dok će mesec dana kasnije, obuka biti proširena i na starije. Časovi će se održavati na prostoru školske ekonomije svakog dana sem nedeljom za decu, a za odrasle, utorkom, četvrtkom i subotom od 18 časova. Ako bude potrebe biće uvedeni i vanredni termini. Škola je besplatna do prvog septembra, dok će o polaznicima brinuti nekoliko konjičkih znalaca na čelu trostrukim pobednikom višeboja Dražom Makevićem.
- Nismo precizno definisali uzrast, jer već sa tri godine deca mogu da se održe u sedlu, odnosno nije previše rano da počnu sa jahanjem. Sa druge strane, nikada nije kasno da neko krene rekreativno da se bavi ovim sportom, tako da ćemo bukvalno biti na raspolaganju svim našim sugrađanima ““ istakao je direktor Srednje poljoprivredne škole Predrag Savić, i objasnio da je korist od ovog plemenitog sporta višestruka.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa