5. jul 2012.5. jul 2012.

PRIORITET UPRAVNI I NADZORNI ODBORI

Novoizabrani predsednik Skupštine opštine Koceljeva Vladan Janković potvrdio je da je u pripremi nova sednica, koja će biti održana narednog četvrtka. On je ocenio da je stari skupštinski saziv funkcionisao veoma dobro i izrazio očekivanje da će i novi biti efikasan u radu.
Videćemo da li ćemo imati opoziciju. U protekle četiri godine je praktično nismo imali. Trenutno imamo 18 odbornika Grupe građana sa liste aktuelnog predsednika opštine koji su u poziciji i sa kojom je i jedan odbornik Unije Roma Srbije kao i tri odbornika Jedinstvene Srbije, a na prošloj sednici i predstavnica PUPS-a je učestvovala u radu, dok su odbornici SPS izašli iz sale - rekao je Janković.
Prema rečima novoizabranog predsednika skupštine, osim pripremanja nove sednice, prioritet u bližoj budućnosti je i da se završe izbori upravnih i nadzornih odbora u preduzećima i ustanovama.
Vladan Janković iz Brdarice rođen je 1975. godine. Završio je srednju ekonomsku školu, trgovački smer i do sada nije imao radnog iskustva. Oženjen je i otac jednog deteta. Politikom se bavi od 1994. godine.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa