5. jul 2012.5. jul 2012.
DANI DRINSKE REGATE U LjUBOVIJI

PROVOD ZAGARANTOVAN

Tradicionalna, jedanaesta po redu Drinska regata, održaće se 14. jula, na reci Drini od Rogačice do Ljubovije, na vodenoj trasi dugoj 40 kilometara
Dani Drinske regate pod pokroviteljstvom opštine i Turističke organizacije Ljubovija počinju 7. jula. Uvertira ovogodišnje regate je Malinijada, koja će se održati na Lukića brdu. Izložba malina, kao i proizvoda od ovog voća počeće u 13 časova.
- Pored pripremanja proizvoda od maline, takmičari će pokazati svoje umeće u spravljanju riblje čorbe. U popodnevnim satima žiri će ocenjivati specijalitete, a za 18 časova predviđeno je proglašenje pobednika i dodela nagrada. Očekujemo veliki broj gostiju, pogotovo što je vikend, rekao je Miroslav Živković, zadužen za ovaj događaj.
Narednog dana, tačnije u nedelju, održaće se Skobaljijada, takmičenje u pecanju skobalja u Crnči.
- Od ranih jutarnjih časova počeće prijava učesnika. Sledi pecanje, merenje ulova, a u 16 časova proglašenje pobednika, podela nagrada, uz muziku, druženje i zakusku, rekao je Ratko Marković.
Čitavu sedmicu obeležiće razna sportska dešavanja, animacije za decu i ostali prateći sadržaji.
- Cilj nam je bio da programom zadovoljimo različite muzičke ukuse. Prisutni će uživati u koncertima narodne i zabavne muzike. Novina za ovu godinu je pena parti, koja će se održati 14. jula. Očekujemo veliki broj učesnika, koji će ploviti Drinom, kao i veliki broj posetilaca. Dobar provod je zagarantovan. Svi koji nas posete poneće nezaboravne utiske sa plovidbe najlepšim tokom Drine, rekla je direktor TOLj Slađana Grujičić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa