5. jul 2012.5. jul 2012.
KONSTITUTIVNA SEDNICA SO VLADIMIRCI

MARKOVIĆ PREDSEDNIK, SKUPŠTINA SIMEUNOVIĆU

Uz usvojen izveštaj izborne komisije opštine Vladimirci i potvrđivanje mandata 25 odbornika pristupilo se glasanju za čelne ljude opštine. Predsednik Skupštine je sa 17 glasova odbornika postao član SPS Dragan Simeunović a njegov zamenik Marjan Mijailović iz JS.
-Radi se o ozbiljnoj grupaciji ljudi koji imaju većinu i to stabilnu tako da je očekivati da i u ovo bremenito vreme sa svim problemima izađemo na kraj na zadovoljstvo svih, zborio je Simeunović a njegov zamenik u istom stilu.
Za sekretara SO je postavljena Biljana Stefanović radnik opštine Vladimirci. Do izbora predsednika sednicu su vodili najstariji odbornik Branislav Pantelić a potom tokom glasanja za predsednika SO Krstivoje Rašković. Članovi komisije za glasanje su bili Nebojša Petronić, Milija Gagić i Maja Petrović.
Potom se pristupilo glasanju za predsednika opštine, njegovog zamenika i opštinsko veće. Tim okupljen oko dosadašnjeg predsednika Vladice Markovića zavredeo je poverenje u nove četiri godine. Zamenik Dejan Nešić i članovi opštinskog veća Miodrag Lovčević, Stana Ajduković, Daliborka Kovačević, Mirko Lazarević, Milan Pavlović, Jovan Nedeljković i Siniša Avramović.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa