5. jul 2012.5. jul 2012.
GODIŠNjE NAGRADE ZA UČENIKE I NASTAVNIKE

GRAD PODSTIČE USPEH

Grad Šabac, tradicionalno na Vidovdan, nagradio je učenike osnovnih i srednjih škola koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim i međunarodnim takmičenjima, kao i nastavnike koji su ih pripremali. Pozdravljajući nagrađene i čestitajući im uspehe, Jasminka Ristivojević, član Gradskog veća, istakla je da su šabački učenici još uspešniji, o čemu govori veći broj nagrađenih u odnosu na prethodnu godinu.
- Grad će i dalje podsticati mlade, talentovane i uspešne i tako učestvovati u stvaranju kvalitetnih kadrova. To je najbolja promocija Grada jer samo mladi i stručni kadrovi mogu da doprinesu njegovom razvoju i i napretku čitave drževe, naglasila je Jasminka Ristivojević.
Ona je takođe podsetila da je u proteklih deset godina u rekonstrukciju i izgradnju objekata obrazovanja Grad Šabac uložio 800 miliona dinara, što je omogućilo kvalitetne uslove za rad u svim školama na gradskom i seoskom području.
Kada je reč o osnovnim školama, nagrađeno je 45 učenika i 21 nastavnik. Ukupan iznos nagrada za učenike je 333.000 dinara, a za nastavnike 181.000 dinar.
Broj nagrađenih srednjoškolaca je 93, a nastavnika 32. Za učenike srednjih škola izdvojeno je 722.800 dinara, a za nastavnike 388.200 dinara.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa