12. jul 2012.12. jul 2012.
ODRŽANA PROMOTIVNA PLOVIDBA PRED DRINSKU REGATU

POZITIVNE VIBRACIJE

Opština Ljubovija i Turistička organizacija Ljubovija proteklog vikenda organizovale su promotivnu plovidbu Drinom, kako bi na najbolji način najavile dolazeću Drinsku regatu. Regata se održava tradicionalno 14. jula, već jedanaest godina za redom.
- Učesnici promotivne plovidbe bili su predstavnici medija, organizatori i službe koje podržavaju ovo veliko dešavanje. Na tri plovila bilo je dvadesetak učesnika. Izuzetno jutro na Drini i bistra voda samo su najavili još jedno nezaboravno druženje-karneval na vodi. Imali smo izuzetnu plovidbu na nemirnoj vodi ove zelene lepotice, sa koje šaljemo pozitivne vibracije, rekla je direktor TOLj Slađana Grujičić, pozivajući sve ljubitelje prirode, splavarenja i dobrog provoda da ih posete i zajedno plove u subotu 14. jula.
U okviru Dana Drinske regate prošle nedelje održana je druga po redu Skobaljijada u Crnči. Trideset takmičara nadmetalo se u pecanju skobalja. Najuspešniji je bio Dejan Poznanović iz Užica. Na drugom mestu našao se Zvezdan Mihailović iz Uzovnice, a na trećem Nemanja Panović iz Crnče. Najmlađi učesnik bio je Viktor Panović iz Crnče, a najstariji Gvozden Đurić iz Uzovnice.
Velika posećenost, kao i broj učesnika su mnogo veći u odnosu na prošlu godinu, što govori o sve većem interesovanju za manifestacije ovog tipa.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa