12. jul 2012.12. jul 2012.
DEVOJKA IZ GRADA

NA ŠABAČKOJ KALDRMI

Posle skoro tri meseca rada ekipa amaterskog filma „Devojka iz grada“ počela je u utorak, 10. juna, sa snimanjem scena u Šapcu. Za prvu gradsku klapu izabrali su ulicu Vojvode Brane koja još uvek odiše autentičnošću prohujalog vremena.
-Poslednjih mesec dana snimali smo u Žabaru i Mišaru. Sada smo došli u Šabac. Hvala bogu vreme je lepo. Ni vrućine nas ne ometaju. Uz dosta tečnosti, pozitivnu energiju sve to ide kako treba. Nadam se da će u novembru, kada bude bila premijera, ispasti jedan lep projekat, jedna lepa priča koja će ljudima biti kraj srca. Ovaj projekat je mnogo ozbiljniji od onog prethodnog tako da se nadam da će publika videti da smo i mi sami kao mladi ljudi, kao ljudi uopšte u ovoj filmskoj priči, porasli - rekao je Dušan Simić, scenarista i reditelj.
Ni kiša, koja ih je pratila tokom maja kada je pala prva klapa, ni temperatura preko četrdeset stepeni nije smetala ovim mladim filmskim entuzijastima u ostvarenju njihovog novog projekta. Među dobro uigranom ekipom našla se i Vanja Pavlović, fatalna devojka iz grada, kojoj je ovo prvo pojavljivanje na filmu.
- Snimanje je super. Lepo je počelo. Prvi put sarađujem sa ovom ekipom. Zadovoljna sam. Sa njima bih učestvovala i u drugim projektima - rekla je Vanja.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa