19. jul 2012.19. jul 2012.
PLIVANjE

STIŽU NOVI PLIVAČI

Iz Vaterpolo kluba „Šabac“ za naredne dane najavljuju završno polaganje doskorašnjih neplivača, koje će plivački stručnjaci još jednom proveriti, i zvanično potvrditi koliko je naš grad dobio novih plivača
Intenzivne aktivnosti obuke neplivača, kao i programi obuke budućih vaterpolista nastavljaju se novim ciklusom obuka neplivača i ostalih klupskih programa, a upis zainteresovanih je počeo 15. jula, i traje do 1. avgusta.
Kako je „Glas Podrinja“ već obavestio svoje čitaoce, svi programi mogu se izvoditi u četiri ponuđena termina i to u prepodnevnim terminima od 9 do 10, i od 10 do 11 časova, a u popodnevnim terminima programi se izvode od 18 do 19, i od 19 do 20 časova.
Za sve zainteresovane predviđeni su programi: obuka neplivača, obuka plivačkih tehnika (kraul, leđni kraul, prsna tehnika, delfin). Za one koji su već savladali plivanje predviđena je škola veterpola.
Prijave mogu da se popune na recepciji SD „Tempo“, SRC „Krsmanovača“, a sve dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na telefon 064 1516431, ili na Fejsbuk strani Vaterpolo kluba „Šabac“.
U klubu „Šabac“ ističu važnost organizacije rada, kao i stručnosti ljudi koji su angažovani u radu sa decom, budućim plivačima i vaterpolistima. Svakoga trenutka u bazenu i van njega, tokom svakog termina za obuku, sa polaznicima obuke su vrhunski stručnjaci obučeni upravo za ovakve aktivnosti. Izvođači svih programa su profesori fizičke kulture, viši fizioterapeuti i instruktori plivanja.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa