27. avgust 2009.27. avg 2009.
SVE VEĆE INTERESOVANjE ZA OBUKU VOZAČA

PREBUKIRANE AUTO ŠKOLE U ŠAPCU

Novi zakon o saobraćaju, koji na snagu stupa od nove godine, kojim se uvodi šestomesečna obuka vozača uslovio je veliko interesovanje kod budućih vozača da sa učenjem počnu što pre, kako od nove godine ne bi morali da čekaju mnogo duže na dobijanje vozačke dozvole
Vlada Srbije usvojila je novi Zakon o bezbednosti u saobraćaju u aprilu. Novi Zakon podrazumeva rigoroznije poštovanje saobraćajnih propisa, a svako nepoštovanje biće oštrije kažnjeno.
Cilj Vlade je da se smanji broj saobraćajnih nezgoda, koje su protekle godine na putevima u Srbiji odnele 897 života, a kao preventivna mera bezbednosti uvodi se obuka vozača koja će trajati šest meseci.
Zbog toga je poraslo interesovanje za obuku vozača u auto školama u Šapcu, ali i u celoj Srbiji.
Prema rečima instruktora, pauze u radu nema, jer su svi zainteresovani da što pre dobiju ispravu uz koju će moći da upravljaju automobilima. Kako kažu u jednoj auto školi, trenutno je na obuci duplo više učenika nego prošle godine u istom periodu.
Ono što je interesantno, za obuku se odlučuju i osobe starije od četrdeset godina, koje do sada nisu imale dozvolu, što je naročito izraženo kod žena...

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa