19. jul 2012.19. jul 2012.
OPŠTINA VLADIMIRCI: OBELEŽENA KRSNA SLAVA

PETROVDAN SKROMNO

Slava Vladimiraca, Sveti Apostoli Petar i Pavle upriličeni su skromno primereno trenutku. Uz Liturgiju u starom hramu, iz koji niče impozantan novi, i brojne vernike, te čelnike opštine, a potom i Litije ulicama do opštinskog zdanja, i pored velike vrućine pristupilo se ispred zgrade opštine sečenju kolača pre brojnim zvanicama.
- Skromno obeleženo jer vreme tako nalaže. Istovremeno samo kratka pauza u poslovima koje smo započeli, i koje ćemo u to ne treba sumnjati završiti. Biće i novih, ali već je veći deo godine za nama, pa je malo vremena i uz oskudna sredstva dijapazon aktivnosti je ograničen, rekao je uz čestitke žiteljima predsednik opštine Vladica Marković.
Čelni čovek skupštine Dragan Simeunović je najavio i nove poslove.
- Nadamo se da ćemo stvoriti klimu za ulaganje, tako da očekujemo i nove industrijske poteze pa i radna mesta, jer potencijala ima, ulagači će imati priliku a sve za boljitak građana, rekao je Simeunović.
Po tradiciji slavsko obeležje priredila je u prijatno druženje složna družina MZ Vladimirci, u danu, koji je imao Petrovdansko vašarsko okupljanje opet primereno mogućnostima.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa