19. jul 2012.19. jul 2012.
PRIJEM ZA RUKOMETAŠICE

PODRŠKA GRADA

Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević i zamenik gradonačelnika Nemanja Pajić primili su prošlog utorka rukometašice šabačkog „Medicinara“ i predstavnice uprave kluba, koje su izrazile zahvalnost Gradu Šapcu na podršci i finansijskoj pomoći bez koje bi opstanak „Medicinara“ bio doveden u pitanje.
Kako je rekla Maja Perić, trener ŽRK „Medicinar“, klubu je zbog finansijskih dugovanja pretilo gašenje, ali uprava Grada Šapca razumela je potrebu opstanka kluba.
- Grad je na ime neizmerenog duga za porez „Medicinara“ platio 3,2 miliona dinara i tako omogućio normalno funkcionisanje Kluba. Uspeli smo da uđemo u viši rang takmičenja i sada smo članice Prve savezne lige. Nadamo se još boljim uspesima, a istovremeno popularišemo školu rukometa i trudimo se da okupimo što više devojčica, rekla je Maja Perić.
Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević istakao je zalaganje Grada u oblasti razvoja sporta.
- Sport je važan ne samo za sticanje zdravih navika u fizičkom smislu, već pozitivno utiče i na mentalni razvoj ““ uči nas da budemo kritičniji prema sebi i motiviše da što više ulažemo u sopstveni razvoj i napredak. Sportisti su važan deo društvenog života i na najbolji način predstavljaju svoj grad i sredinu iz koje dolaze, rekao je gradonačelnik Šapca.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa