26. jul 2012.26. jul 2012.
OPŠTINA VLADIMIRCI

ŠKOLAMA 12,5 MILIONA DINARA

Čelnici opštine Vladimirci Vladica Marković, Dragan Simeunović i Nebojša Petronić te direktor Posavotamnavske srednje škole Raduško Popović posetili su protekle nedelje ministarstvo prosvete i dobili sredstva namenjena uređenju škola koji je deo plodonosne saranje ove opštine i ministarstva.
- Posavotamnavska srednja škola dobila je 11 miliona dinara a osnovna “Jovan Cvijić“ u Debrcu, milion i po, tako da će poslovi, koji donose boljitak ovim ustanovama biti završeni uz pomoć ovog ministarstva. Vredno je istaći, da ta saradnja otvara brojna vrata novih poteza za boljitak mladih, kaže Dragan Simeunović predsednok SO Vladimirci i najavljuje nove korake.
- Učinićemo sve da u narednoj godini dobijemo i neophodna sredstva da se završi Dom učenika Posavotamnavske srednje škole, a, reč je o oko 30 miliona dinara. Time bi se stvorili optimalni uslovi za život i rad, pošto je i ove godine, škola upisala zavidan broj učenika iz brojnih sredina, pa Dom učenika dobija višestruko na značaju, reči su Simeunovića.
Biće to kažu u glas čelnici, samo jedan od poteza da se stvore uslovi da se živi i u teška vremena što kvalitetnije, što i jeste cilj garniture koja se latila nezahvalnog posla u naredna četiri leta.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa