26. jul 2012.26. jul 2012.
KOCELjEVA

POŽAR KOD ŠKOLE

U nedelju u popodnevnim časovima izbio je požar u nedovršenoj sporstkoj hali, u neposrednoj blizini koceljevačke osnovne škole i nedavno izgrađene školske sportske sale. Iz još uvek neutvrđenih razloga zapalila se slama i piljevina pripremljena za ogrev obrazovnih ustanova i sale, skladištena ispod betonske konstrukcije nedovršene sportske hale.
U gašenju požara učestvovali su osim područno-vatrogasno-spasilačke jedinice Koceljeva i pripadnici PVSJ Vladimirci i vatrogasno-spasilačkog bataljona Šabac, a u pomoć je sa neophodnom mehanizacijom priteklo i privatno preduzeće „Otpad promet“ iz Koceljeve. Pola sata nakon dojave požar je lokalizovan a potpuno likvidiran tek posle sedam časova, odnosno dvadeset minuta pre ponoći. Povređenih nije bilo a u toku intervencije na lice mesta izašao je i protivpožarni inspektor koji će utvrditi uzrok požara i visinu štete.
Prema rečima nadležnih u toku ovog meseca na području koceljevačke opštine izbilo je desetak požara što je znatno manje u odnosu na isti period prošle godine, a čak tri puta manje nego za zadnjih deset dana marta meseca kada su evidentirana 32 požara.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa