2. avgust 2012.2. avg 2012.
FUDBAL: POČETAK PRIPREMA ZONAŠA IZ VRANjSKE

“POCERAC“ STABILAN ZONAŠ

Fudbalski klub “Miloš Pocerac“ proteklu sezonu u Zonskom rangu takmičenja imao je uspeha kao jedino selo u ovom rangu takmičenja. Ostvaren je opstanak u ligi i učinio klub bogatiji za jedno veliko iskustvo koje će po rečima potpredsednika Nedeljka Cerovine biti itekako iskorišćen.
- Mi smo preboleli fudbalske male boginje i za očekivati je da u prvenstvu pred nama budemo zapaženi učesnik u ligi, koja je mnogo teža od prošlogodišnjeg izdanja. Sredina tabele je cilj kluba, koji će verujte ukaže li se prilika borbu i za vrh prihvatiti, kaže Cerovina koji zasluge za uspeh pripisuje predsedniku Vladi Radakoviću i potpredsedniku Nebojši Stojićeviću, treneru i igračima te složnom selu i lokalnoj samoupravi.
Iz kluba je otišlo u prelaznom roku nekoliko igrača a došlo 10-12 za sada tako da je klub jači, a atmosfera radna i prijatna, tvrdi trener Aleksandar Janković.
- Radi se naporno i prvi susreti govore da smo na putu da stvorimo tim koji će biti zapažen u sezoni pred nama, i ostvariti cilj, a to je sredina tabele. Momci rade odlično i stvara se pozitivna atmosfera koja će iznedriti stabilnog Zonaša. Želja je svih koji vole fudbal u selu, a ima ih mnogo, jer na broju gledalaca mnogi nam mogu pozavideti, kaže trener nesvakidašnjeg elana za rad i majstora dobre klupske atmosfere.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa