2. avgust 2012.2. avg 2012.
NOVI PEUGEOT MODEL 208 PREMIJERNO PREDSTAVLjEN U ŠAPCU

GRADSKI KICOŠ NA ŠABAČKIM ULICAMA

Kompanija „Sani Group“ sa ponosom je u okviru regionalne promocije pretpremijerno predstavila najnoviji model Peugeot segmenta malih, gradskih automobila - Peugeot 208. Od legendarne 205-ice, preko poznatih modela 206 i 207, najmlađi „lav“ uspešno nastavlja koracima francuskog proizvođača koji je jedan od lidera u ovom segmentu vozila
Predstavnici brojnih regionalnih novinarskih redakcija imali su priliku da među prvima upoznaju najnoviji model Peugeot 208. U krugu poslovnog kompleksa kompanije „Sani Group“ u petak , 27. jula održana je manifestacija Open Day tokom koje je novinarima i posetiocima predstavljen najnoviji gradski auto poznatog francuskog proizvođača Peugeot.
-Imamo veliku čast i zadovoljstvo da smo u saradnji sa ovlašćenim uvoznikom Peugeot vozila i skutera „Verano Motors“ Beograd građanima Šapca uspeli da pretpremijerno predstavimo najmlađeg „lava“. Iako će ovaj model svoju promociju u Srbiji imati tek u oktobru u dogovoru sa poslovnim partnerima, a i uzimajući u obzir značaj tržišta zapadne Srbije i Srema, odlučili smo da organizujemo manifestaciju Open Day. Pozivu da među prvima vide i voze novi Peugeot 208 odazvali su se najpre novinari brojnih regionalnih medija, a potom i građani Šapca i okoline - kaže za „Glas Podrinja“ direktor marketinga i prodaje kompanije „Sani Group“ Vesna Stojaković.
Instrument tabla i komande, donose brojne novitete. Komandnom tablom dominira ekran osetljiv na dodir, koji nudi prikaz brojnih relevantnih informacija. Obruč volana je smanjen, a prisutni su i mnogi luksuzni detalji, preuzeti iz viših segmenata. Iako se prethodni navodi primarno odnose na najviši paket opreme ljubitelji Peugeot vozila biće prijatno iznenađeni i jeftinijim verzijama.
Peugeot 208 je kraći od svog prethodnika za čak 7 centimetara, mada je međuosovinsko rastojanje ostalo nepromenjeno, putnicima je na raspolaganju dodatnih 5 centimetara za kolena, dok je zapremina prtljažnika porasla sa 270 litara, na 285 litara. Model 208 u proseku je lakši za 110 kilograma od svog prethodnika - osnovna verzija modela 208 teži svega 975 kilograma.
Tokom manifestacije veliko interesovanje medija izazvao je i impoznatni prostor servisnog centra koji dominira poslovnim kompleksom kompanije „Sani Group“. Na preko 1000 metara kvadratnih servisni centar sa najmodernijom opremom i alatima odgovara svim strogim standardima PSA grupe. Ovi standardi podrazumevaju vrhunski kvalitet usluge i odnosa prema klijentima: servisni centar raspolaže najmodernijim dijagnostičkim uređajima za vozila „Peugeot“ i „Citroen“, alatima i kompjuterizovanom opremom poslednje generacije.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa