2. avgust 2012.2. avg 2012.
REKONSTRUKCIJA TROTOARA U KRUPNjU

LEPŠI I MODERNIJI IZGLED

U Krupnju nastavljeni započeti radivi na rekonstrukciji trotoara u gradu ukupne dužine dva kilometra. Očekuje se da će investicija vredna 17.800.000 dinara biti privedena kraju do 10. avgusta
Po rečima predsednika opštine, Nenada Vasiljevića, u Krupnju se dosta investira u sigurnost građana na putevima. Prioritet predstavljaju pešaci. S tim u vezi je i trenutna rekonstrukcija trotoara, u ulicama Vlade Zečevića, Žikice Jovanovića Španca i naselju Banjevac. Sredstva za realizaciju ovog projekta, u visini od 17.800.000 dinara, obezbeđena su iz opštinske kase.
- Trenutno se radi na potpunoj rekonstrukciji pešačkih staza u dve gradske ulice i naselju Banjevac. Dakle, uklonjen je postojeći zastor, iskopana stara i izrađena nova podloga, na celoj deonici od 2 kilometra biće postavljene behaton ploče. Očekujemo da će izvođač firma, MN d.o.o. iz Loznice, privesti poslove kraju do 10. avgusta ““ izjavila je dipl. građ. inž. Slavica Marković i dodala da je prilikom snimanja stanja na terenu zaključeno da je na pojedinim mestima neophodno saniranje i dogradnja atmosferske kanalizacije.
- Nakon analize dobijenih podataka, odlučili smo da uporedo sa pešačkim stazama u ulicama Vlade Zečevića i Žikice Jovanovića Španca, dogradimo i dva kraka atmosferske kanalizacije, ukupne dužine od 530 metara. Time će biti rešen problem odvođenja voda od padavina sa ulica iz centra grada, zaključuje Markovićeva.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa