2. avgust 2012.2. avg 2012.
IZGRADNjA VODOVODNE MREŽE U PRIGRADSKIM NASELjIMA

POČELA DRUGA FAZA RADOVA

U okviru projekta izgradnje 80 kilometara vodovodne mreže u prigradskim mesnim zajednicama, prošlog petka počela druga faza koja obuhvata izgradnju 36 kilometara mreže do kraja 2012. godine
Radovima u Majuru prisustvovao je gradonačelnik Šapca Miloš Milošević i za narednu godinu najavio izgradnju još 50 kilometara vodovodne mreže, kao rezultat saradnje sa nemačkom razvojnom KfNj bankom.
- Tako će sve ulice u prigradskim mesnim zajednicama i u delovima gradskih mesnih zajednica preko obilaznog puta, imati izgrađenu vodovodnu mrežu. To je značajan pokazatelj kvaliteta života. Radovi istovremeno počinju u Majuru (ulica Nemanjina), Kasarskim livadama (Dalmatinska) i Pocerskom Pričinoviću (Roberta Tolingera). Posao je poveren beogradskoj „Projektomontaži“ ali su angažovani i gradski izvođači, kao podrška preduzećima koja se bave izgradnjom ove vrste objekata komunalne infrastrukture. Osim u prigradskim naseljima, naredne godine će, u okviru istog projekta, biti rekonstruisana vodovodna mreža u selima Štitaru i Tabanoviću, istakao je gradonačelnik Šapca.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa