9. avgust 2012.9. avg 2012.
USPESI ““ NAJBOLjA POZIVNICA ZA 12. TRKAČKI DAN ““ NEDELjA, 12. AVGUST 16 SATI

PEHAR HIPODROMA BEOGRAD STIGAO U ŠABAC

Jedanaesti trkački dan na beogradskom hipodromu u sezoni 2012. obeležili su Šapčani ““ trijumfom u dve od četiri trke. U Gr-I nadmetanju, „Pehar Hipodroma Beograd“, na 1.800 metara, najbrži je bio Ile De France (Farljad ““ Irrevocable), vlasništvo štale „Antilop“, trener Siniša Dudić, džokej Željko Ilić. Sin „Neopozive“ i brat pobednika srpskog trajala 2011., pre samo nedelju dana slavio je na šabačkim konjičkim svečanostima u trci „Šabačka milja“, a na beogradskom pesku, sa višestrukim šampionom Srbije među džokejima, Ilićem, tri dužine iza sebe ostavio je pobednika Internacionalne trke Kentish Dream-a (Oasis Dream ““ Danella), KK „Perjanik“, a čak pet dužina iza njega stigao je derbi pobednik 2009. Aegean Njarning! Ile De France, najbolje ocenjeni dvogodac 2011, pobednik dva „Kostolca“, već je slavio na hipodromu kraj Careve ćuprije u ovoj sezoni ““ prvi je bio na cilju trka Vicenzo (1.600 m) i Bombarder (2.100 m).
U Šabac je stigao i pehar trke Count Roberto, a zaslužio ga je Black Smooth Jazz (Orientate-Obieda), vlasništvo Ilije Tadića, trener Dragan Živanović, džokej Aleksandar Šašić, koji među jahačima u ovoj sezoni na pesku beogradskog hipodroma nema premca.
Najnoviji uspesi galopera koji treniraju na šabačkom hipodromu, najbolja su pozivnica za novo okupljanje na ovom mestu koje je zakazano za nedelju, 12. avgust u 16 sati. Na programu je pet galopskih i trka u sulkama, a poslastica je grup okršaj dvogodaca - „Memorijal Miomire Minje Knežević“ na 1.350 metara.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa