16. avgust 2012.16. avg 2012.
MLADI TALENAT

IDOLI DžASTIN I SELENA

Desetogodišnja Šapčanka Natalija Gajić završila je četvrti razred OŠ “Vuk Karadžić“ i već pet godina svira klavir u školi “Art studio“ kod profesora Ivanke i Branka Đurkovića.
-Kada sam videla druge kako sviraju klavir odmah sam znala da i ja to želim. Pokušali su da me ubede da sviram violinu, ali nisam htela, kaže Natalija.
Škola ima osam učenika. Svi se druže, radnim danima sviraju po dva sata, ali vikendi su im najzanimljiviji.
-Subotom i nedeljom nekada vežbamo i po šest sati. Koliko se kome svidi toliko i ostane. Donesemo ručak, imamo čak i krevet ako neko hoće da se odmori. Nema napornog rada. Zabavljamo se. Vežbamo, ali se i igramo. Ne smatram to kao obavezu. Sviranje klavira nije teško. Tehnika, vežbanje i pamćenje ““ sve je u tome.
Škola jednom godišnje organizuje festivale, a nekoliko puta godišnje koncerte. Natalija sa pet festivala ima četiri diplome i dve plakete.
Pored klavira talentovana je i za solo pevanje pa uporedo peva i u horu “Viva“, a poslednjih godinu dana najmlađi je član hora “Šabačko pevačko društvo“, nekadašnji “66 devojaka“. Planira da upiše srednju muzičku školu, kao i da završi muzički fakultet. Kada poraste želela bi da se bavi pevanjem.
-Najviše volim stranu muziku i Džastina Bibera. Želela bih da jednog dana budem poznata kao on ili Selena Gomez. Volela bih da snimim album, ali ima vremena za to, navodi Natalija i dodaje da se neće prijavljivati za takmičenje Zvezde Granda.
Slobodno vreme provodi sa drugaricama u šetnji gradom ili u vožnji biciklom. Razgovor sa Natalijom u prostorijama “Glasa Podrinja“ završio se njenim pitanjem “Da li vam je ovde nekad dolazio Džastin Biber?“

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa