6. septembar 2012.6. sep 2012.
BOKS: NOVI IZAZOVI PRED PRVIM BOKSEROM SRBIJE

ŠANSA ZA SRPSKI BOKS

Ljubomir Marjanović, kapiten bokserske reprezentacije Srbije i član BK „Živorad Rajšić“, posle letnje pauze intenzivirao je pripreme za predstojeća takmičenja. On se nada će uspesi pojedinih sportista u borilačkim veštinama na Olimpijskim igrama u Londonu doprineti popularizaciji individualnih sportova, između ostalih i boksa.
Naporni treninzi i pripreme za predstojeća takmičenja postali su svakodnevica za Ljubu Marjanovića, kapitena bokserske reprezentacije Srbije. Posle letnje pauze, šabačkog boksera očekuju novi izazovi.
- Posle kvalifikacija za Olimpijske igre sam se povredio, a jedina sreća u nesreći je ta da je povreda došla u toku letnje pauze. Ipak, oporavio sam se, odmorio i počeo da treniram punim intenzitetom. U narednom periodu očekuje me turnir međunarodnog karaktera u Banjaluci i jubilarni deseti memorijalni turnir Živorad Rajšić. Trenutno se vode razgovori o učestvovanju reprezentacije Hrvatske na memorijalu, pa ako pregovori uspeju, očekuje nas izuzetno atraktivan turnir koji će privući sve istinske ljubitelje boksa, ističe Marjanović.
On dodaje da uspesi srpskih predstavnika u borilačkim veštinama na Olimpijskim igrama, poput osvojenog zlata tekvondistkinje Milice Mandić i dobrog nastupa boksera Aleksandra Drenovka, mogu doprineti popularizaciji individualnih sportova.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa