6. septembar 2012.6. sep 2012.
ODRŽANO ČETVRTO VEČE KUPOVINE I DOBRE ZABAVE

SPOJ KOMERCIJALNOG I UMETNIČKOG

Prošlog petka u Šapcu je po četvrti put održano “Veče kupovine i dobre zabave“. Najveći festival kupovine u Šapcu organizovale su Turistička organizacija Šabac i Šabac Fešn dej, pod pokroviteljstvom Grada Šapca. Posetioci su uživali u bogatom programu, dok je u više od 200 trgovačkih i uslužnih objekata, popust iznosio od 10 do 70 odsto.
Ideja je preuzeta iz svetskih metropola i velikih gradova, a cilj je da svi koji učestvuju u njenoj realizaciji imaju korist: oni koji prodaju da zarade, a oni koji kupuju da uštede. Kako su naveli organizatori, i ovog puta, manifestacija nije imala čisto modni karakter, već je čitavo komercijalno ““ umetničko dešavanje propraćeno bogatim muzičko scenski umetničkim i izložbenim programom, što je čitavom događaju daje jednu sasvim novu dimenziju kupovine i zabave za celu porodicu. Angažovani su brojni modni kreatori, frizeri, kozmetičari, sportski i plesni klubovi, muzičke grupe, tamburaški orkestar, animatori“¦
Duž pešačke zone i Karađorđeve ulice, naši sugrađani prisustvovali su u brojnim performansima, modnim revijama, izložbama, promocijama slika, računara i zabavne elektronike, dečjim radionicama, bazaru nakita, igrama spretnosti.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa