20. septembar 2012.20. sep 2012.
SPORTSKI CENTAR SUNRISE

STARI KVALITET, NOVI SADRŽAJI

Teniseri TK SunRise prethodnih nedelja beležili zapažene rezultate na turnirima u zemlji. Dobri uslovi za igrače i tokom zime, u balonima i hali čija izgradnja će biti završena do 1. novembra
Škola tenisa SunRise broji stotinak dece i trideset registrovanih igrača. Klub radi svakog dana od 8 do 23 časa. Nenad Crnogorac, prvi trener kluba, navodi da zainteresovana deca mogu da dođu i oprobaju se, a roditelji im za to ne moraju kupovati posebne rekete jer ih u klubu imaju. U školi pored Crnogorca kao treneri rade još i Nemanja Ilić i Goran Mandić.
Najstariji igrači SunRise Ognjen Trejgut i Predrag Dedić igraju polufinale na turniru 1. kategorije na teniskoj akademiji “Elit“ u Novom Sadu.
-To je jedan od najjačih turnira u njihovom uzrastu. Samo je 8 takvih turnira u toku godine i igraju 32 najbolja u konkurenciji. Pored igrača iz naše zemlje učestvuju i igrači teniske akademije “Elit“, koji su iz drugih država, kao što su Rusija i Grčka. Time je još veći uspeh TK SunRise koji među četiri najbolja igrača ima dva predstavnika. Katarina Kostić, koja je među prvih 10 igračica do 12 godina, igrala je u konkurenciji do 14 godina na turniru u Novom Sadu u TK Vojvodina. Osvojila je drugo mesto. Na putu do finala pobedila je i dve devojčice koje su dve godine starije od nje, navodi Nenad Crnogorac.
Prema njegovim rečima najmlađi igrači ovog kluba Dragan Matić, Katarina Novaković, Stefan Bukorović, Ivan Gajić, svakodnevno učestvuju na turnirima. Desetogodišnjaci su počeli da igraju na turnirima za dvanaestogodišnjake.
-Dragan Matić je na poslednja dva turnira odigrao jedno finale u Sremskoj Mitrovici i osvojio je treće mesto u Novom Sadu, na turnirima za uzrast do 10 godina. Katarina Novaković je na ova dva takmičenja osvojila treća mesta. Do kraja letnje sezone imaćemo još nekoliko turnira, a onda se prelazi u balone i hale. Kod nas će se 13. oktobra održati turnir do 16 godina 1. kategorije na nivou Srbije, navodi Nenad Crnogorac.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa