20. septembar 2012.20. sep 2012.
FUDBAL

BOD IZ BELOŠEVCA

Beloševac: Pobeda - Mačva 1:1 (0:1)
Gledalaca: 500
Sudija: Dalibor Trifunović (Kraljevo)
Strelac: Panjković 9. minut
Žuti kartoni: Ilić, Caković, Pavlović, Miletić
FK “Mačva“: Stepandić, Pejović, Miletić, Radovanović, Ristivojević, Đukanović, Dragićević (Pavlović), Ilić, Caković (Živković), Lekić, Panjković (Milinković)
Sa gostovanja iz Šumadije fudbaleri Mačve vratili su se u Šabac sa osvojenim bodom. Iako su prema naslovima iz medija crveno-crni u Beloševac stigli u ulozi favorita rezultat na kraju utakmice ostao je nerešen 1:1
Prisutna publika videla je brzu, dinamičnu igru sa mnogo šansi. Igrači se nisu štedeli, jer je pobeda bila važna i jednom i drugom timu: Mačvi da zadrži prvu poziciju na tabeli, a domaćoj ekipi da pobegne sa začelja.
Igrao se 9. minut kada je brzonogi Panjković prošao po levoj strani i iskosa sa ivice kaznenog prostora savladao Trifunovića.
Tada se činilo da će se ostvariti želja crveno-crne ekspedicije: povratak u Šabac sa čitavim plenom. Potom je u 10. minutu na scenu stupio Dino Caković koji je varkom tela izbacio iz igre svog čuvara a onda se desne strane iskosa neprecizno šutirao tik pored gola. Caković je i u nastavku meča dobro šutirao ali bez uspeha. Ipak svojim šutevima držao je u „budnom stanju“ golmana domaćih Trifunovića. Imali su i igrači Pobede svoje prilike za postizanje gola te su u nastavku utakmice tačnije u 68. minutu došli do izjednačenja. Lepović izvodi slobodan udarac stvara se gužva u kaznenom prostoru Mačve a na odbijenu loptu natrčao je Avdić koji posle 422 minuta postiže prvi gol za ekipu Pobede iz Beloševca u prvenstvu Srpske lige Zapad. Do kraja utakmice videli smo par prilika za golove ali su mreže ostale netaknute. Mačva je sa ovim bodom stigla sa prvog na treće mesto na tabeli i pored činjenice da su crveno-crni posle 5 utakmica jedina neporažena ekipa na srpskoligaškom zapadu. Prilika za nova tri boda fudbalerima Mačve pruža se u nedelju 23. septembra kada u Šabac dolazi ekipa Železničara iz Lajkovca.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa