20. septembar 2012.20. sep 2012.
KONjIČKI SPEKTAKL NA MALU GOSPOJINU, U PETAK 21. SEPTEMBRA

TRKA ZA PEHAR GRADA ŠAPCA

Najbolji galoperi u okruženju izlaze na crtu dvostrukom osvajaču lovora u prestižnom nadmetanju na 2000 metara ““ Trci grada Šapca
Dva puta je slavio sin Macanala i Artiste, ARTISTO, donedavno uzdanica Štale „Tešić“, a danas u vlasništvu Ive Serdara iz Okučana, u nadmetanju za pehar grada Šapca. Oba puta u maniru „sigurno“, četiri dužine ispred Art Edžcellence-a (Noverre/Her Ladyship) KK „Perjanik“ prošle i 2 ispred Kid First (Njonderful/Keria) Tike Vujkovića 2010.godine. Pre samo tri nedelje osvojio je Memorijal Alije Izetbegovića u Bihaću, a u petak, na Malu Gospojinu, zauzeće mesto broj 2 u punoj start mašini pred novi okršaj ““ G1 Trku grada Šapca na 2000 metara. Pred veliki izazov u trci u kojoj se ne pamti ovakva konkurencija, vlasnik, Ivo Serdar, oprezan je u očekivanjima.
- Svi konji koji učestvuju u ovoj trci mogu da pobede. Izuzetno je jaka konkurencija, ne bih nikog izdvajao, ali, ipak, najviše šansi mislim da imaju Nouvelle Rock (Noverre/Sakkara), Ivo Džima (Seattle Sur/Irrevocable)... Na šabačkoj stazi odlično trči i Kid First (Njonderful/Keria), a ne ostavljam bez mogućnosti da pobedi ni našu Vatrenu Macu (One Cool Cat/Georgia Venture)... Mislim da predstoji odlična trka i želim da pobedi najbolji ““ kaže za naše novine Ivo Serdar.
Ivo Džima (Seattle Sur/Irrevocable), Štale „Antilop“, osvajač srpskog Trial Stakes-a, najbrži u trkama Vicenzo i Rahayif 2011., dvostruki pobednik na šabačkoj travi ove godine, jedan je od favorita. Vukojevići su u ovu trku upisali još jednog svog pulena, drugog, mlađeg sina „neopozive“ i nesutrašive ““ Irrevocable.
- Jako kvalitetna trka na kraju sezone sa puno dobrih konja u kojoj učestvuju naša dva najbolja konja, braća po majci Ivo Džima (Seattle Sur/Irrevocable) i Ile De France (Farljad/Irrevocable). Na njihovim leđima će se naći dva odlična strana jahača! Ivo Džimu će jahati Stanislav Georgijev, a Ile De Franca Jan Havlik. Konji su zdravi i dobro pripremljeni, a svojim poslednjim trčanjima dokazali da su u samom vrhu ove godine i sigurno ćemo probati da pobedimo u ovoj velikoj trci!
I trener Ivo Džime, proslavljeni Duško Pajić, optimista je pred značajno galopsko odmeravanje snaga.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa