27. septembar 2012.27. sep 2012.
TEKVONDO: PRVENSTVO BALKANA

“LETNjIKOVAC ELIKSIR“ NAJBOLjI

U Kiseljaku kod Sarajeva u BiH na Prvenstvu Balkana u konkurenciji 500 takmičara iz 11 zemalja reprezentacija Srbije je zauzela ekipno prvo mesto sa 299 bodova ispred drugoplasirane Turske sa 284 i treće BiH sa 107 bodova.
Najveći doprinos šampionskom tronu dao je klub “Letnjikovac Eliksir“ osvojiviši 13 medalja. Deset zlatnih izborili su u borbama Mladen Matić, Miloš Gladović, Ivan Purešević, Ivan Karajlović, Dragana Gladović po peti put najbolja na Balkanu, u formama tim Mladen Matić, Luka Knežević i Miodrag Vićentić, Marija Đorđević koja se okitila zlatom, srebrom i bronzom i Jana Bogdanović koja je bila prva na Balkanu.
- Veliki uspeh s obzirom na rekordan broj učesnika i kvalitet. Nastupile su i zemlje koje teritorijalno ne pripadaju poput Slovenije i Hrvatske, uz Tursku, Moldaviju ... pokazali smo da smo vodeća sila po drugi put i zasluženo poneli titulu najboljeg. Ivanu Pureševiću su samo dva boda nedostajala da bude najbolji kao pokazatelj visoke klase, kaže selektor reprezentacije Srbije i trener “Letnjikovac Eliksira“ Goran Petrović.
Isto razmišlja i perjanica kluba Dragana Gladović koja se lagano vraća u šampionsku formu.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa