27. septembar 2012.27. sep 2012.
KRUPANj

OBELEŽEN DAN OPŠTINE

U petak 21.septembra u velikoj sali biblioteke „Politika“ održana je svečana sednica Skupštine opštine Krupanj, povodom proslave Dana opštine.Zvanice su dočekali predsednik Opštine, gospodin Nenad Vasiljević, predsednik Skupštine, doktor medicine Petar Petrović i zamenik predsednika Opštine, gospodin Rade Grujić.
Svečanosti su prisustvovali državni sekretar Ministarstva omladine i sporta, gospodin Nenad Borovčanin, zamenik načelnika uprave za vatrogasno spasilačke jedinice, gospodin Dragan Dončevski, načelnik odeljenja za vanredne situacije Šabac, gospodin Aleksandar Stojković, predstavnici susednih i prijateljskih opština, direktori javnih ustanova i preduzeća, odbornici Skupštine opštine Krupanj, članovi veća, presednici mesnih zajednica i mnogobrojne zvanice.
Nakon himne „Bože pravde“ predsednik Skupštine opštine Krupanj, gdin. Petar Petrović pozdravio je sve prisutne goste i čestitao praznik svim gađanima opštine. Rekavši da će Skupština donositi najbolje odluke i da svi zajedno treba da radimo kako bi opština Krupanj dalje napredovala, jer situacija je izuzetno teška, a samo zajedničkim radom i zalaganjima svih možemo u tome uspeti.
O radu lokalne samouprave prisutnima je govorio predsednik Opštine, gdin. Nenad Vasiljević. On je podsetio da budući da se lokalna vlast formirala pre gotovo sto dana, dosta se uradilo,ali svakako u planu je mnogo više da se uradi.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa