27. septembar 2012.27. sep 2012.
IZMEĐU REDOVA

STIGLA JESEN

Nema više onih visokih vrućina. Došla jesen. Klima prijatna. Stvoreni su svi preduslovi za štrajkove.
Bilo je ovo dugo toplo leto. Vrućine su bile takve da su se još neki pokvarili.
Mnogo toga što je tebalo da poskupi tek od 1. januara naredne godine, poskupeće već 1. oktobra, tekuće. Naša vlast radi po principu “Šta će biti jesenas, neka bude večeras“.
Ako sećanje ne vara, neko od sadašnjih ministara srpske Vlade, tokom predizborne kampanje bunio se protiv visokih poreza na dodatnu vrednost. Eto ti sad, isti ti predložili povećanje poreza. A novi izbori daleko.
Neki dan objavljeno da su pojedini bogati Francuzi napustili svoju zemlju zbog visokih poreza i krize. Zato bogati Srbi ne napuštaju svoju domovinu, oni se ovde i u krizi bogate.
Ako cene nastave da skaču, uskoro će biti deplasirana ona televizijska emisija “Akademija debelih“.
A nekim našim političarima nije dovoljno što zakuvavaju državnu čorbu. Sad učestvuju i u televizijskim kuhinjama.
Srpska trgovina se ponaša kao prostitutka. Nisko je pala a ima visoke cene.
Sudeći po tome što je novi srpski “Fića“, promovisan na Belom dvoru u Beogradu, a sudeći i po ceni, biće to auto za prinčeve i kraljeve.
A u svetskoj politici “™vako stoje stvari, “™vako Ban Ki-mun, “™vako Obama, a do njih naši, Jeremić i Nikolić. Gde nam je kraj.
I naša nova vlast podržava mlade pa i njihovu karijeru. Evo sad su za direktora srpske Pošte postavili mladolikog i perspektivnog Krkobabića Mlađeg. Pa naravno kad je to veoma aktivan političar, nema ni sto godina a član je penzionerske stranke.
Ipak, Srbija se ovih dana ponosi. Na raznorazne načine i sa raznoraznih strana kroz takozvane performanse i parade, javnosti se predstavlja uzorna grupa građana ove zemlje. A oni koji nisu baš ponosni na, po njima svoje normalno seksualno opredeljenje, e oni su po onoj narodnoj “poturili dupe uza zid“. Za svaki slučaj!

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa