27. septembar 2012.27. sep 2012.
U SREDU U ŠAPCU

SAJAM ZAPOŠLjAVANjA

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Šabac poziva poslodavce i nezaposlena lica na Sajam zapošljavanja koji će se održati 03. oktobra 2012. godine, od 11 časova, u Hali sportova Zorka Šabac, Hajduk Veljkova 2.
Poslodavci svoje učešće mogu prijaviti do 01. oktobra u prostorijima Filijale Šabac, ulica Masarikova 31, u kancelariji na spratu, kod Tatjane Gavrilović, šefa Odseka za posredovanje. Prijavu je moguće dostaviti i mejlom na adresu Tatjana.GavrilovicŽnsz.gov.rs. Sve bliže informacije u vezi sa prijavljivanjem mogu se dobiti i telefonom, na broj 015 361 722 ili 064 810 73 16. Poslodavci će biti u mogućnosti da na Sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata, mogućnost dodele finansijskih sredstava i korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.
Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. Nacionalna služba savetuje nezaposlena lica da pre dolaska na Sajam prođu obuku za Aktivno traženje posla (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti) u organizaciji Filijale, kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa