4. oktobar 2012.4. okt 2012.
KRUPANj

ŠTA JE URAĐENO, A ŠTA JE U PLANU

U krupanjskoj Srednjoj školi je i ove godine dosta urađeno, počev od zamene fasadne stolarije na staroj školskoj zgradi i izgradnjom novog parkinga za potrebe škole, a u planu ove ustanove je dalje ulaganje u opremanje i modernizaciju škole
Zamena fasadne stolarije na školi urađena je zahvaljujući tome što je jedan deo sredstava dobijen iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, u pitanju je suma od 2.5 miliona dinara, a jedan deo sredstava, tačnije 600 hiljada dinara, obezbedila je lokalna samouprava- rekao je direktor Srednje škole Dragan Dojić.
Za potrebe škole urađen je i parking sa dvanaest parking mesta od behaton ploča, a u okviru parkinga urađen je i deo trotoara od 30 metara za bolju bezbednost dece. Ove radove je finansirala lokalna samouprava u vrednosti od 670 hiljada dinara.
Zahvaljujući opštinskoj upravi Krupanj rešeni su neki gorući problemi u našoj školi, jer bez finansijske pomoći lokalne samouprave sve što je urađeno u ovoj i proteklim godinama ne bi bilo moguće sprovesti. Opština Krupanj je u prethodnom periodu izdvojila značajna sredstva za zamenu krovnog pokrivača na novoj školskoj zgradi, zatim iz opštinske kase opredeljena su sredstva za rekonstrukciju mokrih čvorova- kaže Dragan Dojić.
Prošle godine donacijom od strane Evropske unije, preko programa modernizacije srednjih stručnih škola, opremljena je i jedna računarska učionica sa 19 računara, 2 laptopa, 2 video bima, 3 štampača i jednim fotokopir aparatom. Vrednost opreme iznosi oko 16.000 evra.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa