4. oktobar 2012.4. okt 2012.
PRIZNANjE BRANKU STANIĆU

ZLATNO PERO

Šapčanin Branko Cv. Stanić, dobitnik priznanja “Zlatno pero“ Saveza srpske dijaspore i Udruženja srpskih književnika iz Slovenije
Šabački publicista Branko Cv. Stanić, dobitnik je velikog priznanja Saveza srpske dijaspore i Udruženja srpskih književnika Slovenije za “Alternativni medijski rad“ FBR (fejz buk) redakciji. “Zlatno pero“ ove fondacije pripalo je Staniću za izuzetan angažman na polju publicistike koji se dodeljuje zaslužnim urednicima, autorima i prevodiocima na ovim prostorima.
Priznanje “Zlatno pero“, dodeljuje se, kako stoji u obrazloženju, za posebne zasluge kod srpskih obeležavanja jubileja, prezentovanja srpske poezije, naroda i otadžbine, čuvajući tako književno kulturno bogatstvo. Priznanje se dodeljuje i za posebne doprinose pojedincima, udruženjima i institucijama iz oblasti književnosti, novinarstva, kulture, umetnosti, prava, nauke, prosvete, te političarima koji su svojim položajem i ugledom pripomogli realizaciji književnih predloga za dobro srpske nauke u zemlji i inostranstvu.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa