4. oktobar 2012.4. okt 2012.
TANASIS KACIRUMPAS, DIREKTOR VIP MOBAJL

VIP OTVARA PRODAJNI CENTAR U ŠAPCU

Vip 8. oktobra otvara radnju u Šapcu, na adresi: Mačvanska 1, robna kuća 2 i time omogućava građanima da na ukupno 4 prodajna mesta uživaju u pogodnostima koje nudite?
- Stanovnici Šapca i na novoj lokaciji imaju na raspolaganju kompletnu Vipovu ponudu, konkurentne tarife, atraktivne telefone, inovativne tablet uređaje i neograničen mobilni internet. Sve korisnike koji posete ovaj Vipov prodajni objekat do 10. oktobra očekuje iznenađenje. Inače, naša ponuda dostupna je na 4 prodajna mesta u Šapcu i 269 lokacija širom Srbije.
Otvaranje novih prodajnih mesta u svim krajevima Srbije deo je Vipove strategije da se u još većoj meri približi korisnicima kako bi im pružio jedinstveno korisničko iskustvo kroz naše inovativne ponude. Tako bolje razumemo njihove potrebe i zahteve koji se menjaju i možemo brže da razvijemo rešenja koja u potpunosti zadovoljavaju njihova očekivanja u mobilnoj komunikaciji.
Koje biste atraktivne ponude preporučili potencijalnim korisnicima?
- Vipovi korisnici mogu da izaberu neki od atraktivnih telefona iz naše ponude, poput modela Nokia Asha 201, Nokia Asha 300, LG Optimus L3, Sony Džperia Miro, HTC Desire C, ZTE Grand Dž, kao i Asus transformer Pad 300TG i Samsung notebook NP300 uz tarifni paket “Neograničen Internet“, već po ceni od 1 dinar.
Kao posebnu pripejd mogućnost, izdvajamo Vip štek ponudu koja donosi 10.000 dinara bonus kredita za usluge prema svim mrežama u Srbiji neograničeno dugo. Korišćenjem ove ponude, svaka dopuna kredita u bilo kom iznosu, do kraja godine, biće tri puta uvećana. Sa druge strane, Vip je postpejd korisnicima omogućio da biraju između Vip Smart, Vip Standard ili Vip Sigurica tarifa, uz koje nudi popust u vrednosti PDV-a na mesečnu pretplatu, u naredne dve godine.
U želji da građanima pomogne da svoje stare mobilne telefone odlože na ekološki ispravan način, Vip i ovog meseca nastavlja da ekomotiviše. Svi korisnici koji donesu bilo koji stari telefon u neki od Vip centara širom Srbije, uz ugovornu obavezu od 24 meseca, dobijaju 5.000 dinara popusta na mobilni telefon, laptop ili tablet uređaj iz Vip ponude.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa