4. oktobar 2012.4. okt 2012.
DEČJA NEDELjA U ŠAPCU

KREATIVNO, MAŠTOVITO ALI I EDUKATIVNO

Slikarskom radionicom i oslikavanjem zida sobe u vrtiću „Mladost“ u ponedeljak, 1. oktobra, počelo obeležavanje Dečje nedelje. Ova tradicionalna manifestacija u Gospodar Jevremovoj ulici okupila je predškolce vrtića „Poletarac“, „Snežana“, „Sloboda“, „Bambi“ i „Bubamara“ na sportskim igricama „Ko će brže, ko će bolje“. Deca su se u sportskom duhu takmičila dok su okupljeni drugari i roditelji svesrdno navijali.
-Predškolski sistem je jedan čvrsto utemeljen sistem koji jako dobro funkcioniše i to sve u interesu naše dece. Dečja nedelja traje godinama. Sva deca učestvuju, a što je najvažnije učestvuju naši roditelji i vaspitači. Program nam je šarolik ali veoma edukativan i dobar za decu i roditelje ““ rekla je Marica Vuletić, direktorka PU „Naše dete“.
Utorak je doneo dečji maskembal. Karnevalska povorka mališana u Gospodar Jevremovoj ulici privukla je pažnju Šapčana. Odigrane su i plesne tačke „Tropska kiša“ i „Orkestar“. Kreativna strana najmlađih pokazan je u sredu u Gospodar Jevremovoj ulici, Gradskom parku, Trkalištu. Mališani su crtali, šarali i stvarali uz pomoć raznobojnih kreda. Tridesetoro dece u Kulturnom centru Šabac imalo je priliku da učestvuje u likovnoj radionici koja se bavila vajanjem.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa