11. oktobar 2012.11. okt 2012.

DEČJA NEDELjA U OŠ "JEVREM OBRENOVIĆ"

Jevremova škola organizovala je u okviru Dečje nedelje niz aktivnosti. U toku nedelje organizovan je turnir u odbojci. Pobednici su ekipa odeljenja VIII3.
Pošto je oktobar mesec zdrave hrane, u ponedeljak 01.10. organizovan je kviz o zdravoj hrani za učenike IV razreda. Proizvođači jabuka iz Orašca poklonili su učenicima jabuke koje su simbol zdrave hrane.
U utorak je škola ugostila Vatrogasnu službu Šabac. Vatrogasci su prenosili svoja iskustva prisutnoj deci, a na kraju su, na veliko zadovoljstvo dece, dozvolili da im se pridruže u vozilu i lično isprobaju opremu.
Popodnevnoj smeni su u goste došli članovi Gimnastičkog kluba „Kami“. Male gimnastičarke su pred prepunom salom pokazale svoje veštine.
Sreda je bila rezervisana za folklornu sekciju KUD „Abrašević“. Ovim koncertom je utvrđena dugogodišnja saradnja naše škole sa ovim društvom.
Sala Kulturnog centra Šabac bila je mala da primi mnogobrojnu publiku koja je želela da odgleda predstavu dramske sekcije škole „Smeha nikad dosta“.
Petak je bio prepun dešavanja. Predstavnici Biblioteke šabačke predstavili su se učenicima petog razreda i pozvali ih na mnogobrojne aktivnosti prilagođene njihovom uzrastu koje ova ugledna ustanova organizuje.
Nakon toga došli su nam u goste izviđači Saveza izviđača Šapca. Svojim pričama o radu ovog udruženja zainteresovali su mnoge učenike da im se pridruže.
Dečja nedelja je završena matematičkim kvizom. Profesor matematike Dragoljub Arsenović i učenici sedmog razreda Tamara Jovanović, Milica Rutović, Sonja Mirković, Stefan Vasić i Uroš Marković pokazali su svojim mlađim drugarima da matematika nije bauk.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa