18. oktobar 2012.18. okt 2012.
ATLETIKA: KROS RTS

PRAVI DOMAĆIN

Šabac je bio domaćin jednog od završnih takmičenja Krosa RTS. Učestvovalo je 833 takmičara. Kako su rezultati u prvom planu vredno je istaći da se u prvom razredu nije našlo ime takmičara sa ovih prostora, u drugom među osnovcima drugi je bio Veljko Vukojević iz Belotića, a kod devojčica Jana Isailović iz kluba “Cer“, na 400 metara, na 500 metara Nemanja Rakić iz istog kluba je bio drugi među prvacima a među učenicima drugog razreda Teodor Rakić je izborio prvo mesto, potom tek na stazi od 600 metara Ognjen Mijailović iz kluba “Tempo“ je bio prvi među drugim razredima a u konkurenciji četvrtih Filip Tarlanović iz kluba “Cer“ dok je u uzrastu mlađih pionirki Mina Gajić iz “Tempa“ bila prva, na 800 metara mlađi pioniri učenik OŠ “Laza Lazarević“ Strahinja Pavlović je bio drugi u konkureciji petih razreda a Nenad Despotović iz kluba “Tempo“ među šestim razredima a među pionirkama osmog razreda Milica Golubović iz kluba “Cer“.
Na 1.000 metara osmi razred Milorad Džinović iz kluba “Cer“ je bio drugi a na 1 500 metara vojnici iz Šapca su se plasirali od prvog do trećeg mesta Milovan Kandić, Željko Ušak i Mile Ignjatović.
U ogledanju srednjih škola Nađa Cerovac iz AŠK je bila prva na 1.000 metar među prvim razredima a u konkurenciji drugih članica istog kluba Jagoda Zečević a od drugog do četvrtog i treći član AŠK Violeta Marković. Među omladincima Đorđe Despotović iz kluba “Cer“ je bio treći. Sve čestitke organizator Sportski savez grada i Udruženje pedagoga fizičke kulture, te grad Šabac, zavredeli su od legendi poput Snežane Pajtić velike šampionke i brojnih gostiju. Kiša je omela veći broj gledalaca na gradskom Hipodromu.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa