18. oktobar 2012.18. okt 2012.
ŠABAČKI FARMACEUTI U AMSTERDAMU

MALI MEĐUNARODNI JUBILEJ

Na 72. svetskom kongresu farmacije i farmaceutskih nauka održanom početkom okotobra u Amsterdamu Apoteku “Šabac“ predstavljao Mag. pharm. spec. Roland Antonić poster prezentacijom na temu “Lekovi i bezbedna vožnja ““ koliko naši vozači znaju“. Ovo je peti Međunarodni kongres na kojem učestvuju apotekari iz Šapca
Ovo je moje peto učešće na međunarodnim kongresima od 2009. godine kada sam stekao zvanje specijaliste Farmaceutske zdravstvene zaštite, što je izuzetni lični uspeh, kao i uspeh Apoteke “Šabac“ i šabačkog apotekarstva. Naći se na ovakvom skupu rame uz rame sa kolegama iz celog sveta, za mene je izuzetna čast, kao i prilika za sticanje novih znanja u oblasti farmacije i obaveza da kontinuirano radim na svom stručnom usavršavanju ““ istakao je Mag. pharm. spec. Roland Antonić.
Kongres je organizovalo Međunarodno udruženje farmaceuta (FIP), koje je ovom prilikom obeležilo značajan jubilej od 100 godina postojanja. O značaju dešavanja za zemlju domaćina Holandiju, govori činjenica da je kongres otvorila i prisutne učesnike pozdravila holandska princeza Maksima.
Tema najznačajnijeg farmaceutskog skupa bila je“ Poboljšanje zdravlja kroz odgovornu primenu lekova“. Antonićev doprinos predstavljala je poster prezentacija na temu : “Lekovi i bezbedna vožnja ““ koliko naši vozači znaju?“.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa