18. oktobar 2012.18. okt 2012.
ETNO RESTORAN I MOTEL U KOCELjEVI

OTVOREN DVORAC IVANOVIĆ

Krajem septembra meseca, u toku održavanja Festivala zimnice, svečano otvoren velelepni objekat, Dvorac Ivanović. Osim restorana uređenog u etno stilu Koceljeva dobila i smeštajne kapacitete.
Ovaj objekat, koji je investitor firma Agrobaneks počeo da gradi prošle godine, nalazi se na obilaznici oko Koceljeve, na magistralnom putu Šabac-Valjevo. U njemu je svoje radno mesto pronašlo 20 radnika, uglavnom iz ovog kraja.
Ukupan kapacitet restorana je 300 mesta od kojih se 150 nalaze u centralnom restoranu, 25 na galeriji, koliko ima i na terasi na spratu, dok se sto mesta nalazi u bašti oko kompleksa. Enterijer je uređen u etno stilu a na meniju je više od stotinu jela domaće i internacionalne kuhinje. Bogat jelovnik prilagođen je, kako kažu, za prolazne ručkove, interesantan za ekskurzije i sve druge prijeme i svečanosti.
U motelskom delu objekat raspolaže sa šest soba i dva apartmana opremljena đakuzi kadama. Trenutni kapacitet je oko 20 ležaja ali je u toku faza opremanja i drugog sprata sa još sedam soba. Prve goste ovaj motel primio je prvog dana otvaranja kada su u njemu odseli Norvežani, posetioci Festivala zimnice.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa