18. oktobar 2012.18. okt 2012.
SA II REDOVNE SEDNICE SKUPŠTINE OPŠTINE VLADIMIRCI

POTVRĐEN ĐURIĆEV MANDAT

Sednici je prisustvovalo 24 od ukupno 25 odbornika, predsednik i zamenik predsednika opštine, načelnik opštinske uprave, načelnik odeljenja za privredu, finansije i urabanizam, članovi Opštinskog veća , direktori javnih ustanova i preduzeća.
Među 19 predloženih tačaka dnevnog reda našle su se i Predlog odluke o potvrđivanju mandata odbornika Dejana Đurića iz Jalovika, sa izborne liste Ivica Dačić-Socijalistička partija Srbije-PUPS-Nebojša Petronić, predlog rešenja o razrešenju i imenovanju predsednika i članova Komisije za statutarna pitanja, Komisije za predstavke i pritužbe, Članove saveta za urbanizam, stambeno komunalne poslove i zaštitu životne sredine.
Na sednici je razmatran i usvojen predlog rebalansa budžeta opštine Vladimirci za 2012. godinu, kao i Odluka o komunalnim delatnostima na teritoriji opštine Vladimirci.
Među predloženim tačkama dnevnog reda, našli su se i predlozi za nove članove upravnih odbora u javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnovač opština Vladimirci.
Sama sednica protekla je u fer i korektnoj atmosferi, uz konstruktivnu raspravu i sugestije koje su davali odbornici, koji su jednoglasno usvojili predloženu Odluku o komunalnim delatnostima kao i Izveštaj o radu i predlog programa rada za 2012/2013. godinu Predškolske ustanove „Suncokreti„ Vladimirci.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa