25. oktobar 2012.25. okt 2012.
FUDBAL: TRENERSKE PROMENE

MILINKOVIĆ I KUSTUDIĆ ZA VIŠI RANG

Ono o čemu je fudbalska čaršija samo šaputala tokom nedelje je postalo stvarnost. Šef stručnog štaba “Mačve“ Jane Gavalovski je podneo ostavku a novi šef struke je Slobodan Milinković koji je u više navrata vodio crveno-crne.
- Uvek sam bio mišljenja da “Mačva“ treba da igra u rangu primerenom svom ugledu. Kada proniknem u razloge slabe igre i ostalih činilaca u funkcionisanju kolektivne igre povućiću poteze na koje sam obavezan prihvatanjem dužnosti. U svakom slučaju teren je merilo a prvi meč sa liderom prava prilika da se sve vidi, narodski rečeno na prvu loptu je rekao novi šef struke šabačkog srpskoligaša.
Zonaš “Borac“ je u Slobodanu Kustudiću dobio novog trenera. Kako nije bio raspoložen za izjavu generalni sekretar Igor Dikanović je pojasnio promenu starog šefa Dragoslava Kostića.
- Mi želimo samo velike domete i prave rezultate. Serija slabih igara je razlog promene i to je jedino objašnjenje dolaska novog trenera Kustudića, reči su Dikanovića.
U samo dva dana dva nova imena na mapi najlepše sporedne stvari na svetu u Šapcu. Milinković i Kustudić za viši rang, komentar je dobro obaveštenih. Zar išta dodati.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa