25. oktobar 2012.25. okt 2012.
IZMEĐU REDOVA

REALNI DINAR

Dinar raste a Srbi sve manji. Savijaju se od opšteg dobra.
Reče naša guvernerka da će inflacija rasti do proleća. Pa ko dočeka mladi luk, dočekao je.
Kažu neki stručnjaci da nije realno što dinar jača. Jakako, realna je ova nerealnost života.
Ma i nije važno što kriza kod nas galopira. Važno je da se “Sulejman“ ponovo vratio na televiziju.
I što li nam je ta serija bliska. Verovatno što spletke sa osmanlijskog dvora liče na ovdašnje.
A naš bivši predsednik dobio tamo neku posebnu evropsku nagradu za toleranciju, razumevanje, saradnju... i poštenje. Pa neka mu je na poštenje.
Reče naš sadašnji predsednik da će prestati da kradu oni koji su do sada krali. Ma ajde, da kojim slučajem ne dođu novi. Oni uvek dolaze.
Isti taj predsednik reče da će nastojati da se što više poradi na povratku ljudi u selo. Pa kome će onda ove silne toplane po silnim cenama da greju sve one stanove po gradovima.
A neki tip iz Indije dobio sina. I ništa tu ne bi bilo čudno da taj tip nije čiča od 97 godina i da nije najstariji otac na svetu. Prethodnog sina je dobio pre dve godine... i tako. E sad, ako za taj događaj čuje naš Krkobabić, eto belaja. Biće puna Vlada malih Krkobabičića.
Iz jednog holandskog muzeja ukradene izuzetno vredne slike svetskih umetnika. Dobro je što su baš tamo zatočeni Karadžić i Hadžić, tako da ne budu okrivljeni za inkriminisani slučaj. Samo da se nije umešao neki drugi Srbin.
I kad smo kod sveta, neki dan tamo negde u Evropi održana svetska konferencija o vetru kao izvoru energije. Samo nam još to treba. Šta bi nam tek onda radili ovi naši vetropiri.
Jer, zima nije ni ozbiljno zazimila a ovi naši iz tih grejnih ustanova već kukaju kako nemaju dovoljno energenata, kako su im računi u blokadi, kako... a pita li neko one koji se od toga greju kako namiču da plate i ono što ih prigreje.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa