25. oktobar 2012.25. okt 2012.
KAD PORASTEM BIĆU SLIKAR

SVESTRANA LIČNOST

Oni su mladi, talentovani i kažu, istrajni u svojim namerama da kad porastu budu slikari. Zajednička im je ljubav prema likovnoj umetnosti i Škola crtanja Braće Lukić gde stiču prve pouke i razvijaju kreativnost
Širok dijapazon interesovanja je nešto što krasi većinu polaznika Škole crtanja i slikanja braće Lukić. Pored ljubavi prema umetnosti, ova deca se interesuju za igru, sport, književnost. Jedna od njih je i Anđela Janić, učenica trećeg razreda OŠ “Stojan Novaković“, koja pored časova crtanja koje pohađa već skoro dve godine, redovno trenira karate, ide na folklor. Shodno svestranosti koja je odlikuje, Anđela još uvek nije sigurna čime će se baviti kad poraste, ali je jedno sigurno, da joj za sada, ipak crtanje predstavlja glavnu preokupaciju.
- Da sam talentovana za crtanje otkrila sam u predškolskom. Na časove sam krenula sa drugaricom, i tu sam već dve godine. Do sada sam, za svoj rad dobila diplomu i knjigu ““ ističe Anđela, i kaže da, iako na časovima uglavnom crtaju mrtvu prirodu i životinje ne bi li ovladali pokretom i proporcijama, ona lično najviše voli da crta decu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa