1. novembar 2012.1. nov 2012.
FUDBAL

DERBI BEZ GOLOVA

FK Mačva - FK Sloga (Petrovac na Mlavi) 0:0
Mačva: Stepandić, Zarić, Ristivojević, Radovanović, Pejović, Đukanović, Milisavljević (Samurović), Pavlović (Milinković), Dragićević, Lekić, Ilić (Živković)
Žuti kartoni: Ristivojević, Samurović, Đukanović
U okviru derbi utakmice 11. kola Srpske lige Zapad između fudbalera Mačve i Sloge iz Petrovca na Mlavi nije postignut pogodak tako da je rezultat nakon isteka 90. minuta ostao isti kao i pre početka ovog duela 0:0.
Možda su igrači Mačve bili bliži postizanju pogotka nakon šuta mladog Dragićevića u 44. minutu prvog poluvremena kada je sa 5 metara od gol linije loptu poslao iznad prečke ili šut povratnika u tim Mačve, Samurovića koji je iz izgledne šanse loptu takođe poslao iznad prečke krajem drugog poluvremena. Imali su i gosti jednu priliku za gol ali je Stepandić pravovremenim istrčavanjem skratio „ugao“ i onemogućio napadača Sloge da ugrozi mrežu Mačve. I kada su gledaoci krenuli svojim domovima na isteku vremena koje je bilo predviđeno za odigravanje utakmice dogodio se momenat kada je u kaznenom prostoru došlo do kontakta igrača Mačve Samurovića i jednog od igrača Sloge. Samurović je pao ali glavni sudija današnje utakmice Aleksandar Radojičić smatra da taj prekršaj nije bio za najstrožiju kaznu. Usledili su prigovori domaćih fudbalera a najglasnijem, kapitenu Đukanoviću sudija pokazuje žuti karton a odmah zatim je usledio i kraj utakmice. Igračima Mačve predstoji period konsolidacije jer je borba za ulazak u Prvu ligu Srbije duga i teška. Bodovni zaostatak za vodećom Slogom je nadoknadiv ali je za to potrebna pobednička atmosfera. Uvereni smo da crveno-crni poseduju potreban kvalitet da bi se to ostvarilo

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa